GYIK

Gyakori kérdések

Hány lakásos társasház a Rokolya Residence?

A Rokolya Residence 2 épületből áll, mindkét épülete 5 szintes, összesen 53 lakást és üzlethelyiséget tartalmaz.

A parkolás megoldott?

Igen, az épület mélygarázzsal és egy felszíni parkolóval is rendelkezik. Minden lakáshoz egy – fűtött behajtón keresztül megközelíthető – garázs vásárolható. (az összes lakás értékesítését követően a megmaradó garázsok külön is megvásárolhatók lesznek)

Van kert?

A zöldövezeti épületek kerti hangulata adott, de csak a földszinti lakások rendelkeznek saját kerttel. Ugyanakkor a csendes belső telekrészen kialakításra kerül egy hangulatos, parkosított közös használatú kertrész, ahol a gyermekek részére játszótér, továbbá épített grillsütő is lesz.

Erkélyt, teraszt terveznek?

A lakások nagy részéhez erkély, vagy terasz, néhány lakáshoz pedig franciaerkély, vagy télikert, illetve zöld terasz tartozik.

Lift lesz?

A lift tartozéka az épületeknek, épületenként egy – egy.

Hány szintes az épület?

A Rokolya Residence 5 szintes.

Milyen felszereltségűek a lakások az átadáskor?

Magas minőségi színvonalú műszaki kialakítás: háromrétegű üvegezés, redőny előkészítés, a Vevő által választott hideg- és melegburkolatok, illetve villany- és gépészeti szerelvények, szaniterek. Lakás áraink kizárólag az ingóságok és beépített bútorok árait nem tartalmazzák!

Tároló vásárolható?

Igen, minden lakáshoz opcionálisan vásárolható 3-5 m2 közötti tároló is.

Fizetési ütemezés?

A lakásokat a vételár 20 %-nak befizetésével lehet lekötni, a maradék 80 % a lakás használatbavételi engedélyével egy időben lesz esedékes. Egyedi fizetési feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat.

Tervezett befejezés és átadás?

2017. harmadik negyedév. A leendő tulajdonosok kérhetik-e írásban, vagy elérhetőség szerint – kötelezően – az építkezés ütemes folyamatáról, vagy bármi akadályoztatás esetén annak csúszásáról értesítésüket.